Många långivare som erbjuder snabblån låter endast helt nya kunder hos dem, dvs. personer som aldrig lånat av dem förr, låna upp till 3000 kronor av dem, för de har ett max. belopp för personer de inte ”känner” och som de därför inte vet kommer att sköta sina betalningar.

Låna 4000 kronor

Därför kan det vara svårt att ta ett snabblån 4000 kronor eller mer av dessa företag, om man inte tagit mindre lån av dem förr. Det finns dock även vissa finansbolag i Sverige som man även kan låna 4000 kronor, och i vissa fall till och med mer, av, som helt ny kund. Några av dessa har tidigare varit:

  • Ferratum
  • Vivus
  • Lånbutiken
  • Onea
  • Viaconto
  • Risicum
  • Pengos

Men nya långivare kan förstås ha tillkommit i denna lista sedan vi kollade detta sist. Vill du ta ett snabblån på 4000 kronor och stöter på några långivare som inte ger dig denna möjlighet bör du därför inte tro att detta är stört omöjligt, för det är det förmodligen inte, men det kan vara lite mer lurigt än att bara kunna låna från första bästa långivare. Dock kan man med sökmotorer hitta information om det mesta väldigt lätt idag, och långivare som man kan låna 4000 kronor av direkt är inget undantag.

Snabblån 4000 kronor

Annat som kan vara värt att tänka på innan du ansöker om ett snabblån 4000 kronor

Återbetalningstiden på ett snabblån på 4000 kronor är inte nödvändigtvis längre än på andra, mindre snabblån, men beloppet är förstås större. Det är därför vettigt att verkligen se till så att man har råd att betala tillbaka det snabblån man tar i tid. För det kan t.ex. röra sig om en återbetalningstid på 30 dagar eller 45 dagar eller liknande, så räkna alltid på detta innan du ansöker om lånet. Skulle du inte klara av att betala tillbaka lånet, kommer detta nämligen bli en betydligt dyrare affär för dig än vad det hade behövt vara annars.